Welkom

Hallo

Welkom op mijn website.Op deze site hou ik je op de hoogte van mijn bouwwerken.

Hier rechts naast vind je de onderwerpen van deze site.

Wil je reageren op een van mijn berichten? Dat kan door te drukken op reacties bij het desbetreffende bericht. Je hoeft geen lid hiervoor te zijn.

Groeten,
Olaf

http://miniworldrotterdamintrainz.blogspot.nl/

maandag 30 mei 2016

Beursverslag Station N-spoor Hilversum 28-29 mei 2016

Hallo

Beursverslag video : https://youtu.be/cEVHtNsWkNg


Zo weer terug van een leuke modelspoor beurs. Vrijdag naar de beurs om de boel op te bouwen. De heen rit was spannend omdat er een bijna kettingbotsing was omdat er een fiets van een auto af viel. Nadat ik bijgekomen was van een hartverzakking weer verder rijden. Verder natuurlijk nog last gehad van mensen die de richtaanwijzer niet weten te vinden. Gelukkig had ik trouwens ook van te voren de route bekeken want rechtstreeks vertrouwen op de navigatie dat ging niet.
Bij de sporthal aangekomen was het een drukte van belang. Maar met veel teamwerk werd alles in goede banen geleid. Mijn baan opbouwen ging prima en de enige schade was dat er 2 portalen afgebroken waren.

Zaterdag de portalen vastgelijmd voor zo ver dat wou. En nogmaals bedankt voor de gene die mijn portaal heeft teruggevonden! De beurs liep goed en was gezellig. Tussendoor had ik nog de tijd genomen om alle banen op de film te zetten. Helaas geen tijd om zeer uitgebreid te filmen.
Na de beurs gingen we met de groep deelnemers nog wat samen eten en drinken.

Zondag ochtend nog voor de opening tijd genomen om wat foto's te maken. Verder verliep de beurs ook weer goed. Na de beurs de boel weer afbouwen en op naar huis.

De bezoekers hebben zich ook vermaakt. Meerdere mensen kwamen vaker terug om toch maar eens wat na te vragen of om toch maar naar het rangeren te kijken. Ook fijn te horen dat er veel volgers van het forum en de vlogs er waren. Hier ook maar een lijst met dingen die ik voorbij hoorde komen toen men stond te kijken:

"top baantje"
"kijk zo hoort het"
"sfeervol"
"top locatie"
"wat rijd het mooi soepel"
"huisjes zien er strak uit"
"uniek"
"veel detail"
"de nacht is sfeervol"
"kijk die koeien"
"zo mooi baantje"
"zo kan het ook"

Ook erg leuk dat de dames de baan mooi vonden. En de kinderen vonden het ook geweldig.
Ook top om te zien dat er ouders zijn die wel ingrijpen als de kleine handjes over de baan bewegen.

Al met al dus erg geslaagd. En ik wil iedereen bedanken voor de mooie dagen.

Nu de baan aanpassen want er zijn nog een paar ergernissen waar ik mee zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten